11 Eylül 2012 Salı

Vana sanayiside Batu Vana

Ülkemizin vana üretimi konusundaki en önemli ismi Batu vana kurulduğu 1978 yılından beri sürekli kendini geliştirmektedir. 1978 yılında kurulmadan önce ülkemiz vana ihtiyacı için sürekli ithalat yapma durumunda iken Batu vana buna son vermiştir. Ülkemiz ekonomisine vana üretimi ile çok önemli değerler katmış ve ihracat ile de bunu taçlandırmıştır.



Gebze Dil ovası bölgesinde 7000 metrekare olan dev tesisi ile ülkemizin önemli sanayi kuruluşları arasına giren Batu vana dev sanayi kuruluşlarının vana ihtiyacını karşılamaya devam etmektedir. Batu vana kendini ARGE çalışmaları ile sürekli yenileyerek dünya vana piyasasında etkin bir noktaya gelmiştir.

Batu vana teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek kendini yenilemeye devam etmektedir. Bu noktada ARGE çalışmaları firmanın amiral gemisi olmuş durumdadır. Yabancı ülkelerin vana üreticilerinden dahi önde olan çalışmaları ile tüm dünyanın konusunda tanıdığı firma olmuştur.

Sanayinin en büyük ihtiyacı olan su, gaz, buhar ve petrol armatürleri gibi ürünlerini sürekli gelişen teknoloji ile yenileyen Batu vana sektörün en önemli firması haline gelerek ülkemizin yüz akı olmuştur. Vana konusunda geniş bilgi sahibi olmak isterseniz www.batusan.com sitesini ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder