14 Haziran 2012 Perşembe

Diyet haplari, african mango ve antakya biberi

Şişmanlama sorununa tıp ve doğal sağlık noktasında bir çözüm üretilmiş ve tamamen bitkisel içeriklere sahip diyet hapları piyasaya sürülmüştür. İlk etapta kişinin iştahını keserek daha fazla yağ yakmasını amaçlayan bu tarz ürünler tamamen doğal olmaları sebebiyle oldukça hızlı bir satış rakamına ulaşmış ve birçok kişi tarafından kullanılan ilaçlar listesinde üst sıralara çıkmayı başarmışlardır.

Birkaç diyet hapı hakkında bilgi vermeye çalışacağım. Antakya Biberi Hapı İçerisinde Antakya Yeşil Biberi, Yeşil Çay ,Turunç Kabuğu, Beyaz dut yaprağı, Mandalina, Nar Kabuğu gibi herkes tarafından bilinen bitkisel ürünler içeren Antakya Biber hapı günde 2 adet alınarak kısa sürede kilo vermenizi sağlayan bir bitkisel üründür. Kişiye tokluk duygusu veren ve bu sayede çok fazla besin alınarak kiloya dönüşmesini engelleyen bu ilaç vücuda enerji vererek günlük işlerinizden geri kalmanızı engeller. Bu arada ise fazla yağları yakmaya başlar. Antakya Biber hapı kullanırken bol su tüketmeniz de ise oldukça fayda vardır. Bu sayede kilo verme hızınız artacaktır.



African Mango diyet hapı Bu diyet hapının içerisinde Mango Meyvesi, Biberiye, Funda, Zencefil, Tarçın Kabuğu, Mate Yaprağı, Yeşil Çay, Zeytin Yaprağı, Yulaf ve Siyah Çay gibi bitkisel ürünler bulunmaktadır. Kamerun’da yetişen özellikle geçtiğimiz 1-2 sene içerisinde Amerika’da büyük bir patlama yapan Mango bitkisini öz alarak hazırlanan ilaç Lif yönünden oldukça kuvvetlidir. Günde 2 defa alınan bu ilaç yemeklerden 20 dakika kadar önce alınmalıdır. Arada 12 saat geçmesi iyi olacaktır. African Mango plus'u Bu sebeple sabah kahvaltısı ve akşam yemeği öncesinde almak sağlıklıdır. Bu ürün ile bol su tüketilmesinde yarar vardır. Diğer diyet hapları gibi bu üründe su tüketimi ile daha iyi yakıcı özelliğe kavuşmaktadır.



Yukarıda bahsi geçen ürünlerin önce doktorunuzdan alacağınız bir onay ile başlanması gerektiğini, özellikle hamilelerin kullanmaması gerektiğini, 18 yaşından küçüklerin ve sağlık durumları iyi olmayanların uzak durması gerektiğini, aşırı dozda alınma durumunda bitkisel ürünler olsalar dahi yan etkilerin görülebileceğini bilmenizi isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder