11 Temmuz 2012 Çarşamba

Constance Lemuria Resort

Palmiyelerin gölgesinde, beyaz kumların üstünde veya serin havuz kenarında bir tatil hayal eden herkesin beklentisini karşılayacak nitelikte bir mekan

Constance Lémuria Resort.
18 çukurluk şampiyona golf sahası, Shseido SPA merkezi ve farklı büyüklükteki süit ve villaları ile otel, yıllar boyu romantizmin ve lüksün adresi olarak adlandırılan Seyşel Adaları'nın dillerden düşmeyen mekanlardan biri olarak öne çıkıyor.

TROPİKAL RENKLERİN BULUŞMASI

Constance Lémuria Resort, Seyşel Adaları'nın barındırdığı tüm tropikal renkleri sunan estetik detaylarla özdeşleşmiş bir otel. Minimalist dekoru, yeşil bahçeleri, geniş yaşam alanları ile otelin tercih edilen mekanları junior ve senior süitler. 52 metre karelik junior süitlerde, Hint Okyanusu'na bakan manzara konukları etkiliyor.

Süitlerin palmiyelere bakan balkonları da gün batımını izlemek için ideal. 88 junior süitin yanı sıra otelde 8 senior süit bulunuyor. 115 metrekarelik alanda kurulu olan senior süitler iki katlı teras manzarası ile görülmeye değer.

Balayı seyahatleri ve daha lüks konaklamalar için tercih edilen diğer mekanlar ise Lémuria villaları. 725 metrekarelik villalarda bahçe duşu, özel havuz ve Sony Play Station, mini bar ve soyunma odası bulunuyor.

GOLF CENNETİNDE SPA KEYFİ
Uluslararası alanda hizmet veren golf sahası, Seyşel Adaları'ndaki turizme büyük katkı sağlıyor. Ücretsiz golf oynama ve golf sporunu deneme şansı sunulan otelde, gün boyunca yapılan aktiviteler sonrası ruhunuza ve bedeninize terapi uygulamak için en uygun mekan Shisedo SPA. Aromaterapi, Hint masajı, Shatsu Japon masajı ve golfçülere özel terapiler sunan SPA merkezi, yüz ve vücut bakımı, masaj, kuaför ve fitness hizmetleri de sunuyor. Merkezin balayı çiftleri için özel paket programları da bulunuyor.

SEYŞEL TATLARI
Constance Lémuria Resort, Seyşel mutfağının Fransız ve dünya tatları ile buluşmasını sağlıyor. Otelin ana restoranı olan Legend Restaurant'ta otantik sunumlar ile sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği sunuluyor. Gurme tatların da servis edildiği restoranda, öğle yemeği için hazırlanan tart ve sandviçler oldukça lezzetli. Seahorse ise yerel yemeklerin hazırlandığı otantik bir mekan. Eşsiz manzarası ile kıyıda konumlanan Beach Bar ve Grill Restaurant, deniz mahsullerinden makarnalara kadar farklı lezzetler sunuyor.
Mum ışığında yenen akşam yemeklerinin de tadı isebambaşka. 23 farklı adadan oluşan Seyşel Adaları'nda alışveriş yapmak oldukça keyifli. Şehir merkezinde yer alan ve hediyelik eşyaların satıldğı butikler size
farklı ve eğlenceli dakikalar yaşatacak. Romantik ve unutulmaz bir tatil geçirmek isteyenler, Constance Lémuria Resort'un düzenlediği gemi turları ile diğer adaları gezebilir ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz.
Sahilden sadece 15 metre uzaklıkta yer alan villa ve süitleri, lezzetli tatlar sunan dikkat çekici restoranları ve keyifli dakikalar geçirmeyi sağlayan barları ile Constance Lémuria Resort, görülmesi gereken, düşleri andıran bir tatil mekanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder