19 Mayıs 2013 Pazar

Su arıtma

Bu konumuzda su arıtma ile ilgili genel bir takım bilgilere yer verilecektir. Dünyada Su Arıtma Cihazı Piyasası en son beş yılda % 650'den daha çok büyüyerek önemli bir pazar duurmuna geldi. Global olarak değeri 3.2 milyar doları bulan pazarda ülkemizin payı ise 0.1 Milyar dolar civarındadır. Diğer ülkelerin pazarları ile kıyas edilince, Türkiye önümüzde olan 4-5 sene boyunca tüm dünyada en önemli pazarlardan biri olarak gösterilmektedir.

Bunu oluşturan sebepleriden biri ise, gelişmiş ülkelerdeki evlerin yaklaşık % 70'inde su arıtma cihazı mevcutken, Türkiye'de pazar son üç yıldır , her yıl yüzde 100'den daha fazla büyümesine rağmen henüz evlerin yalnızca % birinde su arıtma cihazı mevcut olmaktadır. Bundan dolayı Türkiye su arıtma cihazı pazarı katlanarak büyüme göstermektedir.

Su arıtma konuları su arıtma 2013 blogumuzda bazı bilgilere yer vereceğiz. Bunun dışında facebook su arıtma sayfasında da detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Sayfamızı takibe alırsanız bu konularda son güncellemeleri sizlere ulaştıracağız. Hoşça kalın.

İlgili bağlantılar .

su arıtma
su arıtma 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder